MR NUFF

bawal 205 lace - tudung aidijuma


salam..

wah ada lagi yang terbaru datin norjuma buat yang ada lace ditepi pulak :) sangat teruja

jom tengok pic lain

cantik kan

nak grab satu lah :)


yang nie lak 

yang ini bawal 205 tribal

bekenan pulak corak leopard nie :)

pic: kredit to fb tudung aidijuma ;)

12 comments:

mama_saly said...

cantik ,sweet juga tudung bawal njuma ni..
tuan pemakai jg,norjuma lg still cntik.

izan mama mia said...

tak pernah ada tudung adijuma nih..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak :)
huhuh..klu dah orgnye shantek, pakai ape pun ttp shantek.. :p

tapi tudung rekaan juma ni mmg u to date :)

Si Matatajam said...

Suka corak pelangi skang ni..cantik..

Kesuma Angsana said...

wah mmg cantiklah

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm2.. ok gak kan.. tringt xmn lapik meja dlu..ala yg tepi tu..hihi.

nur anis said...

aidijuma memang best!

NoEn said...

dah lama xpakai tudung bawal

ayut said...

tudung wane2x tone gan pelangi ni musim skrg ni...huhuhu..cantik :)

ieda said...

dia nie dah semakin cantik .. pakai ape punn semua cantik
akak ralit tgk wajah dia dari tudung dia ekke ;)

Eca Dwinky Asha said...

xberapa berkenan pulak da yg da lace2 ne

mawar berduri said...

cantik...

Tabung Ayam