MR NUFF

cek ke 2 nuffnang selamat dibank in ;)

salam..

alhamdulillah selamat sampai ipoh... esok pas kenduri terus gerak ke kuala kangsar.. .. kembang je hidung nie bile tengok cek nuff dah selamat sampai syukur... tahun nie dapat cek dua kali dah..en babah pun dpat sama sebab saya yang tolong cash out kan hehehe..


p/s: alhamdulillah rezeki dipermudahkan.. sambung bw ke blog teman2 ku

28 comments:

Nadratul Syazwana said...

Wahhh seronoknya! :D Camne lah perasaan time cashout tu kan? Takdapat sy bayangkan. Sy setakat ni takpernah cashout lagi..

miza yusof said...

Tahniah. Seronok kan menulis blog pun mampu menjana pendapatan. Happy blogging :)

Amalina Ali said...

WoW!!! Tahniah kak. Bestnya. :)

Delimasari said...

xpernah dpt

Mimie Najib said...

tahniah..bestnya..

miz ruha said...

alhamdulillah... :)

cheeze maz said...

Salam, tahniah. akak blm pernah dpt cek dr nuffnang lg. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

Steffany Daph said...

rezeki dtg melalu blogging (: moga bertambah lagi.

shasha yacob said...

tahniah. saya belum pernha cash out lagi noo. ciput saja lagi.

Eca Dwinky Asha said...

aik.hubby akak pun ada belog ke?hehhee :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alhamdulillah...rezeki :)

Mummy Akmar said...

tahniah!

Kakzakie said...

Rezeki yg tak pernah dinanti kalau dapat memang suka:)

therosputih said...

wah...rezeki2...alhamdulillah...

Dayana Bahar said...

alhamdulillah.. rezeki tu.. nanti beli something yang boleh dibuat kenangan dengan duit tu hehe

D Yatie said...

tahniah kak!!! sy masih ada sedikit lagi mahu menuju sasaran. tp lama tuh! ahahahaha. dah lebih setahun dah. kah3. :p

Si Matatajam said...

Tahniah...Bestnya dah cash out

izan mama mia said...

tahniah

NoEn said...

alhamdulillah...rezeki

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah...wah, dua dua org pown cash out....hmm...mgkin azam thn bru nk join nuffnang kot....ekekeke....susah x akk nk join?

Maria Menado~ said...

bestnya dapat wet.. hehe~~

Alhamdulillah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk tu..besh2..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah Tahniah akak. dapat rasa hasil dari blog :-)

Norzie hany said...

Salam kenal.
Alhamdulillah rezeki tu.

nur anis said...

wahhh! bestnya..rezeki akak..:)

ayut said...

alhamdulillah..rezeki akak :)

teratai said...

Tahniah...wah dah 2 kali cash out! Saya x cash out pun lagi thn ni, tunggu akhir tahun.Nak tengok berapa jumlah yg dpt dikumpul utk thn ni:)

Eca Dwinky Asha said...

dgr ceta nak belanja eca kan!..hahaha :P

Tabung Ayam