MR NUFF

alahai..en babah kena tukar sekolah

salam...

petang semalam masa balik keje...en babah nyer muka macam sedih jer..then en babah gtau kerani sekolah baru kol..cakap kena tukar sekolah.. ermm nun di bagan nakhoda omar.. area sabak bernam bermakna kena travel ckit bukan depan rumah mcm sekarang..

yang menjadi masalah buat kami amni baru saja masuk taska..then dah mula rasi,jika kami pindah lagi siapa nak jaga amni n nak bagi amni sesuaikan diri lagi..

en babah cakap nak g jumpa gb n ppd tanya macam mana..jika tak boleh.. en babah g je.. sekarang kereta satu je..plan en babah naik moto saya naik kereta.. n cari2 rumah sewa yg dekat, lagipun rumah yang dibooking belum buat lagi.. or plan saya, cari pengasuh lain.. 

setiap masalah mesti ada penyelesaian nya kan..

7 comments:

Aisy Nasiha said...

alahai, siannya.. ada lagi pertukaran time ni ye.. kalau sblm cti aritu kan senang keje sikit.. tabahkan hati ye, kena susah sikitlah tu... kena macam ni secara mengejut mmg agak risau, kan? insya Allah semuanya akn berjalan lancar ye..byk2 doa n sabar.. ada hikmahnya ni

izan mama mia said...

mg masalah dapat diatasi,..memula mmg sukar,..nanti oklah tuu..... :)

Eca Dwinky Asha said...

lmbt juga pertukaran ne..bukan sblm cuti je ke?

Si Matatajam said...

Alahai sian plak... M doakan segalanya dipermudahkan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak..
huhuh... ni lah dugaan bg mereka yg dah berkeluarga dan bekerja sbg pendidik.. bila2 je di posting kat mana2..

hmm.. sabar ye kak..moga dapat mmbuat pilihan yg betul nnti :)

therosputih said...

apa cite terbaru en babah ni akak...hope dipermudahkan segalanya...

nur anis said...

jauh jugak tu kak nun kat bno tu..

Tabung Ayam