MR NUFF

ada hikmahNya :)

salam...

alhamdulillah setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya... 

macam tu juga dgn kami sekeluarga... bile balik ipoh baru-baru nie saya n en babah berkesempatan untuk g tgk movie... berdua coz anak2 ikut mak mentua n auntie g jusco.. kami g ipoh parade... (tak minat tgk wayang tapi berkongsi minat menemani en hubby tercinta ^_^) tengok cerita

wah sangat ganas cerita nie...

before nie kami naik moto together2 masa amik laporan perubatan saya di hospital utk elakkan jam... anak2 dok umah dengan opah nyer... ^_^  takut sangat2 coz nie lah kali kedua kami naik motor bersama kali terakhir masa baru2 kawin ...

coz dah lama kami suami isteri tak meluangkan masa bersama-sama... ini lah hikmah dariNya... syukur alhamdulillah...

nota kecil: walaupun g dating berdua anak2 tetap diingati

9 comments:

eMMe said...

Salam Adyna, mesti la lain perasaannye kalo dah ada anak2, nak dating pun, dok tringat kan anak2 kan.. tapi.. sebelum balik dating tu, buy sumthing utk anak2 jgn dilupakan, heeeee~

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dok tmn tun kak.. hihi..

beshkan citer ni.

HeNRieTTa JoSe said...

wah......dating yea....hehehe....xpe la....sekali sekala....

Kesuma Angsana said...

betul lah tu, anak2 tetap dihati mak walaupa apapown kan

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Sekali sekal dating berdua tanpa ditemani anak2 bagus jugak kak..
Bukannye ketepikan mereka teruskan..hihi..
Jeles baca akak dating ngan en hubby… ;p

Cma dah lama x brdating ngan asben.. ermm..ramai yg bg feedback citer ni superb!
Lamaya x g tgk wayang.. huhuh..

adibdaddy said...

Hehehehe... Sempat. Tulis ek....nanti tgk citer lain plak

adyna said...

heheh emme itu la pasal..pas bis citer je cepat2 nak balik tingat anak2 :)

adyna said...

pasni ada masa g ek hehehe

IntaNBerliaN said...

sy rsnya naik moto ber2 dgn hubby ms mula2 kawen je.. lps tu dah xnaik sbb dah ada ank kan.. bkn pe, sy tkt nk bwk ank naik moto... hihii

Tabung Ayam