MR NUFF

fenomena burger bakar...???




pic:mr google

ermmmm...

dah lama saya teringin nak makan burger bakar nie..dok baca entri orang jer :)

tapi kat sungai besar tak de rasanya...

semangat nak makan semakin berkobar-kobar bile beli lak majalah libur edisi september nie.. tunjuk 5 lokasi hot burger bakar..

1. BURGER BAKAR KAW KAW - seksyen 2&5 Wangsa maju

2. BURGER BAKAR ABANG BURN

3. HERO BURGER BAKAR - astaka stadium bandaraya ,pulau pinang

4. RAWANG BURGER BAKAR - pusat bandar wangsa maju , sek 5

5. YAZID BURGER - lot 2 ,g-54 , pusat perniagaan anjung 7 , seksyen 7 ,shah alam

antara semua nie..ada satu tempat yang saya rasa rugi jer p makan satay samuri masa g kajang umah kakak saya..baik gi burge bakar abang burn..

lokasi nyer di ramal junction food court , sungai ramal kajang..

pasni kalu ada kesempatan g umah yong leh la ajak dia p makan burger bakar nie...

tengok gambar pun macam sedap..tapi makan tak tau la..lain orang lain selera kan..

sape pernah makan burger bakar????

16 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya pernah!kat shah alam dgn taman dagang punyer :)

.: iEyLa :. said...

time tgh hot dlu merajinkan diri beratur pnjang2 kt burger bakar wangsa maju tu kak..
sekali tu jela..pastu xleyh pndang burger sebulan jgkla..hihi..
srang teringin blk.. :p

IntaNBerliaN said...

tgk beger tu rasa geram je nak mkn tp kat sini xda plak.. :-)

~aYu~ said...

dah dkt dgn umah tp tak penah rasa lagi.. nak gak rasa..

nurulnabilah said...

kak..kt ipoh pon ade..kt simpang pulai..

Kesuma Angsana said...

KA x brapa nak minat ler pulak!

adyna said...

nurul ada ek..harus dicari otw balik kg nanti ;)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam akak…
BEGE BAKAR ni mmg fenomena sungguh…

Cma antara penggemar bege bakar.. hihih..
Ikut tekak cma sedap je.. daging dia yg agak besar dari biasa.
Dan saiznya juga besar sikit. Mmg sedap!

x sama rasa mcm bege yg biasa tu..
Yg pasti harganya juga besar. Besar tp berbaloi.. :p

Cma dah try bege bakar abg burn yg kat ampang avenue court tu…

eMMe said...

Salam Adyna,

pernah makan Lava Grill, Seri Serdang, kat UPM, coz dekat dgn rumah kan... jenuh nunggu, ramai tol customer, nak kata sedap, tak le sedap sgt.. bg org lain sedap la kot... hehehe...

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta pown teringin jugak nk try....nk yg kt wangsa maju tu....kaw kaw....

ieda said...

akak jugakkkkkkk
x merasa ...
kat sini x ada huhuhu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm saya xpernah lg makan burger bakar kaw kaw kat w.maju tue...

ramai sgt org..huhu

Mummy GreenyHouse said...

x penah cuba...teringin juga..

pemuda kita said...

seumur idop first time makan burger bakar ni kat hero bakar je hehehe sedap2

pemuda kita said...

penah makan kat burger bakar hero je sedap2 mai2

imie fatiema™ said...

Makan di YB sek7 shah alam,best la tapi crowded sgt customer.. hehe

Tabung Ayam