MR NUFF

doakan adik saya sihat..

salam..


entri nie nak minta tolong kawan-kawan doakan adik lelaki saya supaya cepat sembuh.. hari nie hari ke 3 dia ditahan di wad KPJ-Tawakkal-Specialist-Hospital Kuala Lumpur ,dia dimasukkan sebab demam panas pada suhu 41 degree.. umur dah 27tahun.. 
hari nie dapat result darah adik saya kena virus kencing tikus... 
macam-macam kite dgr pasal virus tikus nie kan

sangat2 sedih sebab dia banyak tolong saya sewaktu saya ditimpa musibah tempoh hari.... moga2 dijauhkan dari semua nya.. 

kcik doakan opie cepat sembuh..n rest la betul2..

p/s: adik saya baju hitam tue

6 comments:

.: iEyLa :. said...

moga adik akk cepat sembuh...
same2 kite doakan yg terbaik tuk die..

nur anis said...

semoga adik akak cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala...

HeNRieTTa JoSe said...

moga adk akk cepat sembuh...dan harap harap xde pape lah...

nenot said...

insyaallah....moga adk akk cepat sembuh :)

Kesuma Angsana said...

moga adik tu cepat sembuh ye, doakan yang baik2 aje!

adibdaddy said...

InsyaAllah....

Tabung Ayam