MR NUFF

BUKU NAK DI LET GO :)

salam.. saya nak let go 2buah buku nie..ada sesiapa berminat tak??? buku nie masih berkeadaan  baru lagi , harga lebih murah dari asal..

berminat komen dalam entri nie yer..

siapa cepat dia dapat :)


harga asal:RM21
harga jual : RM 15
SOLD - IMA
Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca di seluruh dunia. Buku ini mengubah perspektif kita kepada wang dan mengeluarkan kita daripada kitaran sia-sia Rat Race. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Ramai orang terperangkap dalam kitaran sia-sia ini.
Buku Rich Dad Poor Dad membantu kita:
  • Membina kekayaan berasaskan kewangan yang kukuh
  • Membezakan antara aset yang menambah kekayaan dengan liabiliti yang menghabiskan wang
  • Mencapai kebebasan kewangan dan kepuasan bekerja
  • Menjadikan wang bekerja untuk kita
Kita menghabiskan masa bertahun-tahun di sekolah tetapi tidak belajar apa-apa berkenaan wang. Inilah sebab utama kita menghadapi masalah kewangan. Akibatnya, kita hanya belajar cara bekerja untuk wang, bukannya belajar cara menjadikan wang bekerja untuk kita.”
- Robert T. Kiyosaki


harga asal : rm18
harga jual : rm 15


Odyssey dalam buku ini adalah tentang pengembaraan hati. Perasaan sering silih berganti dalam menghadapi setiap peristiwa yang ditakdirkan sepanjang perjalanan hidup seharian walaupun pengalaman itu pada zahirnnya kelihatan remeh-temeh, kecil dan dianggap, ' tiada apa-apa yang penting atau biasa-biasa saja.

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyna.Apa kabar?Blm tidur lagi ke?Best gak buku ni ya....harap2 ada yg berminat & membelinya...

steffany daph said...

(: buku yang menarik.

IntaNBerliaN said...

murahnya... harga tu tanpa harga pos ek.. harga pos brp...

:: Mrs.Eady :: said...

murah nyer :)

Mummy GreenyHouse said...

kak adyna, buku rich dad poor dad tu ade lagi tak?
kalau ada, email kat ima boleh? greenyfullhouse@gmail.com :)

adyna said...

ima akak dah hantar email..nnt cek ek ;)

rizuan akhir said...

adyna...ada lagi tak..kalau ada abg wan nak call 012-2766802 atau sms dan email rizuan.ahb@gmail.com bagi alamatnya

rizuan akhir said...

adyna ....kalau ada emailkan alamat atau call saya 012-276802

adyna said...

rich dad poor dad dah ada org beli abg wan.. yg mana abg wan nak?

Tabung Ayam