MR NUFF

lain kali bagi signal...

salam jumaat..


hari nie nak cite tentang sikap sesetengah pemandu yang malas sangat nak bagi signal kereta...

saya selalu terkena bile nak kuar simpang..kan kite dinasihatkan tengok  kiri dan kanan..tunggu punya tunggu elok sampai depan kite dia belok..ape salah dari jauh ckit dah bagi signal at least kite leh budget sempat kuar ke tak.. nie tak kadang-kadang tue tengok muka buat macam tak bersalah jer..

satu lagi bile kite dah dekat terus je dia masuk..tak ke terkejut den...

ape pun berhemah lah ketika bermandu..kalu masing2 jaga sikap n hormati undang-undang sedikit sebanyak kita dapat mengurangkan kemalangan..

siapa pernah kena macam nie???

sakit hati x??
^_^

4 comments:

Bazilah (^0^) said...

bazi selalu terkena kak. geram jer rasa, xde sivik lgsg org cmni kan

.: iEyLa :. said...

sakit hati sungguh....suke suke je masuk..
lagi satu potong line dr kiri..sakit hati tul... :p

Kakzakie said...

Kakak rasa memandu di negara kita memang dah macam biasa kalau perkara macam itu sebab itulah accident di negara kita tinggi.

nur anis said...

saya pun tak suka macam tu...

Tabung Ayam