MR NUFF

posto..posto surat abg ke????

salam...

ermm bukan main suka adib bile barang yang diorder dari online store upin n ipin...sebab adib ahli kelab upin n ipin.. dapat less 30% kalau order online

actually dah order khamis lepas..tapi baru sampai semalam...

nie pic before bukak layang-layang upin n ipin..

lepas buka plastik..kayu dia patah :( sangat kecewa en babah n adib.. dah kol balik les coupaqe tak tau ler ape cite dia nak cek ngan staff dulu..harap2 dapat la diganti baru..

pelik simbol mudah pecah ada je ditampal tapi jadi macam nie lak... 

amni lak nak baju sang kancil pada zaman dahulu....
seronok dia..terus nak pakai ;)

tahun nie upin n ipin tak jemput pun g open house dia..tahun lepas sempat la g kat space u8 



5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tampal la mudah pecah pun tapi tetap dicampak campak...sendiri pernah lihat di lapangan terbang..semasa brg masuk ke dlm kapal terbang...hurrmm...

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg penggemar upin & ipin yek

HeNRieTTa JoSe said...

Harap harap boleh gnti la.....wah....kecik kecik dh shopping online...

Psss....haah...itu kt teluk bahang akk.....

IntaNBerliaN said...

harap2 dapat ganti yg baru kan..

Mummy GreenyHouse said...

ala...ksiannye.. kecewa dah patah pulak.harap dapat tukar yang baru.
Aleesya pun suka upin ipin.. nak masukkan die ahli jugak la... :)
kalau ahli kelab beli online je dapat diskaun ke? walk in?

Tabung Ayam