MR NUFF

sekali layan main kiub rubik ^_^

salam...

kome tahu tak permainan nie???

kiub rubik..



berpinor mata saya nak menyiapkannya.. nie semua gara-gara adib n amni dapat hadiah aiskrim mat kool nyer kiub rubik nie..deme tak tau buat bagi ibu dia buat..

tak pasal-pasal terjebak ibu ngan game nie :)..

bukan senang nak bagi macam nie balik..





search kat google dia ada bagi tips macam mana nak selesaikan game nie,,




hahaha saya main tipu.. tapi nak cuba buat sendiri sampai berjaya gak lagipun nie kena guna skill akal fikiran.. asyik dah nak settle ada 2 tempat tak sama kaler uhuhuh..

umur nak masuk 31 memang kena kerja keras..hehehe otak math tak setajam dulu lagi..nie la padah nyer bile tak buat revision selalu hehehe..

caiyok! caiyok! saya pasti boleh!!!

2 comments:

adibdaddy said...

Cuba jangan tak cuba

nur anis said...

stress main kubik ni..tapi seronok..huhu

Tabung Ayam