MR NUFF

handbag original ngan gred AA memang berbeza :)

salam..

handbag berjenama yang original memang beribu riban kan.. tak mampu nak beli pun.. hehehe

so saya rasa kalau dapat beg berjenama tapi gred AA pun dah kira ok hehehe..

ape kata tgk gambar kat bawah nie...






GUCCI nie memang sebijik macam ori punya tapi..ni bukan ori tau..nie gred AA je.. sesuai untuk orang yang  suka kan handbag tak kisah brand n harga yang penting dapat bergaya..:)

tak semua orang sama kan ,ada yang mampu  boleh la beli yang mahal2..

so kengkwan yang berminat ngan beg nie leh la gtau ek..

p/s: mak mentua pernah bagi beg guess dari butik..tapi tempat pegang dia dah pecah2 dah :( sangat sayang..

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

Mummy GreenyHouse said...

Cantik..sy xtau mcm mne nk bezakn ori ke x.. Asal cantik je rembat. Tp selalunya handbag org bg, jd pakai je sbb free..hik3.
Semua handbag sy jenis gedabak, sbb nk isi pampers la, susu, air msk segala..mummy jgk yg heret beg kembong2..hihi :p

ieda said...

janji cantik ..
pada akak , apa ada pada jenama bila kita kena beli dgn kemampuan sendiri ;)

Dunia Wilma said...

Cantik ^_^

eMMe said...

minat guess, cap AA pun jadi la... takmo mahal2... murah2 je, ada tak?
heeee~

Kakzakie said...

Kakak tak kisah brand Dyna, janji cantik kakak suka, kakak beli..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cantik...
Harge tu tak penting.Yang penting selesa kan sis ^^

Kesuma Angsana said...

cantik ler

KakNi said...

berapa ke harga adyna jual ni...?

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma jenis yg x memilih brand sgt..pakai je ape yg ade..cantiknye beg ni :)

Tabung Ayam