MR NUFF

jom rancang percutian tahun depan ^_^



kalender persekolahan anak-anak kita tahun hadapan, so boleh la kita merancang percutian kita bersama keluarga, ^_^

13 comments:

permatabiru said...

alamak..percutian tahun nie pun xmula lagi..tgu cuti sek nie..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam & pagi kak adyna..
Hihih..tahun ni blm brksmpatan agi nk g bercuti…
nasib bek anak2 lom sekolah..blh g bila2 je.. ;p

tq tau sharing table ni..mesti berguna utk parents yg ada anak bersekolah..
(‘’,)

therosputih said...

nak kena simpan duit siap2 la gini, haha...nak pi mana eh...balik kampung tu kira bercuti la tu kan...haha

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih perkongsian ini akak. Nanti boelh rancang-rancang ni :-)

adyna said...

permata biru: xpe janji dapt g bercuti :)

adyna said...

cma: kena tgk gak sebab time ct hotel mahal hehehe

adyna said...

theroseputih: memang kena simpan duit siap2 nak bercuti nie ongkos kena lebih ;0

adyna said...

pokokmanggis: memang kena rancang btl2 tak cukup budget leh hold dulu kan :)

Kesuma Angsana said...

tq share ye, ! senang nak plan awal2

adyna said...

sama2 KA

Sidratul Muntaha said...

xmo gi cuti time bebudak tgh cuti sekolah.
seme resort and tmpt percutian surcharge dgn peak charge gile2 punya mahey.
huhuuh..
gamaknya kena nengok la cuti semester bebudak uia ni.
tpikan..
bnila ank2 dah sekolah rendah nnti..
nak tak nak kenalah bercuti jugak.
huuhuuh

KakNi said...

saya jarang plan cuti sebab suami saya ni susah, nanti bila dah plan tiba2 kena masuk kerja, adoi, mesti frust.. so biasanya last minutes plannning...

nur anis said...

family kitorang dah takde budak sekolah..tapi tetap kena tunggu cuti sekolah sebab my sis cikgu..-____-"

Tabung Ayam