MR NUFF

hantu cheese

salam...

dah makan ke kawan2

kami satu keluarga memang gemarkan cheese nie..

baru- baru nie buat daging burger


saya salut sekali ngan telur.. mayonis jer tak de kalau tak cukup pakej tambah berat badan hehehe..

saya guna daging kisar kemudian dikepal2 jadi macam daging burger bakar :) nie semua sebab teringin makan burger bakar lah nie..

p/s: sebenornya nak promosi sekali sesiapa penggemar cheesa macam kami nak beli cheese powder leh gtau ek :)

8 comments:

.: iEyLa :. said...

mcm cheese cheesy wedges tu kak..
sedap je nmpak.. :p

cik azLyzah⊙.☉ said...

waahhhhhhhhhhhh...terliur cik =.=

Cikgu Ma said...

apa nama makanan ni? ^_^

nur anis said...

cheese memang sedappp..:)

Tihara said...

as salam,

cheese mmg hantu.tp kena saya kena makan jarang2 sekali..huu :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wahh...nyam3....sedapppnye... :)

IntaNBerliaN said...

wah nampak sedap la kak...!!

Mummy GreenyHouse said...

Yang belum try cheese powder ni mmg kena TRY sekali..kan kak dyna. :)
Sedap tak terkata..sekali cuba baru tau kan.. beli2, jgn tak beli u all :) *tolong promote kat sini..hiks :p

Tabung Ayam