MR NUFF

WOW !!! NO 4 DARI TOP 5

SALAM...

Alhamdulillah...

ececeh nampak tak tajuk tue.. sebelum nie ada saya cite tentang kedai backlink kan.. nak tahu ape ranking saya sekarang 
ce tengok bawah



 

saya sekarang telah mengatasi blog Bajonz Jambul...
nak kejar yang no 1 tu macam jauh jer lagi..
tapi sapa tahu kan..tuah manusia siapa nampak ..lain la tuah ayam nampak di taji nyer 6_^

seperti yang kite sedia maklum backlink akan menyebabkan trafik ke blog kite tinggi .. selain dari BW..
kalau anda perasan follower saya tak ramai.. tapi en nuff selalu bagi BE kat saya.. setakat bulan nie saya dah dapat 12 BE untuk tahun 2012.. orang lain lagi banyak rasanya..



n saya jenis akan setia ngan blog yang rajin bertandang ke rumah saya..jika ada problem je saya tak terdaya membalas jejak..tapi tak bermaksud saya tak g ke blog2 yang lain TAU.. 

nak letak banner kedai backlinks klik SINI

hehehe ok lah cukup dulu berceloteh pasni saya berkongsi tips pula ek..

p/s: en babah dah besarkan matanya...uuuu takut..

9 comments:

#ciksuzlin said...

Kita x masuk-masuk lagi dalam list (x_____X)" BE pun xprnh dpt.

Haryati Faizal said...

murah rezki kan en.nuffnang selale bg BE...alhamdulillah...

Dunia Wilma said...

Wilma tak tahu pasal Backlink nie...
Thanks for the info Kak Adyna :-)

iznawzi said...

owh...ok..try juga..hihih

HeNRieTTa JoSe said...

Pernah dgr....tapi rietta xpernah try...bleh lew try pasni....

munna said...

munna bab backlink ni semua tak reti sgt.....

adyna said...

haryati tak dapat nak jejak blk sebab tak der link ;(

Kesuma Angsana said...

ok nnti KA try juga,

♥ Cmª shIemª ♥ said...

tahniah3 ..:)

Tabung Ayam