MR NUFF

CASH OUT NUFFNANG KALI KE 2

SALAM HARI JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI...

Alhamdulillah kesihatan ahli keluarga bertambah baik.. cuma adib hari tak g skol sebab en babah tak bagi coz semalam dia g skol..bertambah batuk n selsema ..so adib kena rest betul2 kat rumah..

Syukur jugak saya dah cash out nuffnang saya untuk kali kedua..setelah berblog selama 3 tahun baru 2x je :) sebab sebelum nie tak amik tahu sangat dgn nuffnang nie ;)


ingat nak tunggu rm100 baru cash out..tapi fikir balik nanti nak keje mesti nak pakai duit minyak..
so cash out awal2
 ^_^

p/s: sangat gembira bile dapat kawan-kawan baru dari penyertaan peserta GA

10 comments:

Amalina Ali said...

Wahhh.. Tahniah. Ekh macam mana boleh dapat cash out banyak2 ek?? jeles ni. ^^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam adyna..bestnya dah 2 kali kuar.Rezeki tu kan...Alhamdulilah.

SURIA AMANDA said...

actually kalau dah lama BE x naik tuh..dah matang elok cash out..sebab lepas tu akan cepat naik BE kita..x pcy cuba buat..hehehehe...

Amalina Ali said...

BW banyak boleh dpat earning banyak ye kak? bestnyee.... :)

nur anis said...

tahniah kak..:)

iznawzi said...

wahhhhh..tahniah....ada tips tk??hihihih

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh rezeki :)

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye akk...banyak plak kali nie yea....tahniah....

Psss....semua karya RAM, mmg rietta minat...hehehe....

Dunia Wilma said...

Bestnya Adyna ^_^
Tahniah ya dah boleh cash out Nuffnang ...

Azie said...

Tahniah, tumpang seronok

Tabung Ayam