MR NUFF

warna lipstik kegemaran anda???



salam..

hehehe antara warna kat atas saya suka yang mula-mula je..tak terang sangat..yang kaler awesome lain tak berani aih nak pakai...

^_^

pilihan anda???


saya suka lip ice je
:)

16 comments:

eMMe said...

Salam Adyna, Me pun..Lip ice sheer color mentholatum.. hehehe...

Amalina Ali said...

WOW! sangat gojes hokeyyy... :)

Kakzakie said...

Kalau kakak pakai warna biru ke hijau abang pengsan agaknya Dyna..

Sidratul Muntaha said...

masma memuda dulu
gial bubuh madu or ubat coklat mlm2 bgi mulut ni merah asli jelita anggun bergaya..
la ni?
hampeh
lupa saje.
ahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka warna yg tak terang.. =)

.: iEyLa :. said...

nak kaler pepel...
tp gune kat umah je..hiks

Maisarah Azmi said...

pink lembut...n_n

Eca Dwinky Asha said...

pink watershine maybelline tu..eca pakai tu skrg....glossy je tgk bibir.seksi gitu.haahaahaa.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma guna avon watermelon.yg lain2..x..hehee

HeNRieTTa JoSe said...

Mcm mcm color.....rietta xmnat...just pkaimlip gloss jew...tp rietta suka yg color ikut drah si pemakai...

Nurfaezah Abdullah said...

i don't like putting on lipstick. make-up to be exact. for now. x tau lah in the future. ehe.

therosputih said...

suka gambar yang first jugak...takpun, gambar no 4 pun okay jugak..hehe...tak suke nampak overdababom sangat, biasa2 dan simple2 saja...

KakNi said...

saya ni kan kalau tengok kat tv mesti suka tengok kaler2 yang artis org putih guna, kaler yg very light, nmpk sweet sgt tapi kalau saya sendiri pakai kaler tu akan nampak pucat.. orang muda sesuai lah kot

cik azLyzah⊙.☉ said...

Suke kaler orange & pink..hihihihi^^

Kesuma Angsana said...

suka je mana warna alam !

nur anis said...

saya suke warna merah, merah coklat-coklat sket dengan kaler oren..heeee...

Tabung Ayam