MR NUFF

SET KOMBO SO NYUMMY ^_^

SALAM..

SYUKUR ALHAMDULILLAH MASIH BERNAFAS DIBUMINYA UNTUK MENJALANKAN TUGAS2 SEBAHAGAI KHALIFAH DIMUKA BUMI INI..

Awal pagi isnin nie saya mencari rezeki dengan memperkenalkan jualan tepung hehheh

ada yang dah penah makan..n dah pernah beli kut.. dikesempatan ini saya nak memberitahu saya ada menjual

SET KOMBO SO NYUMMY 

YANG TERDIRI DARIPADA TEPUNG MAGIK + CHEEZY SAUCE..

HANYA RM20

TIDAK TERMASUK POS


KOS POS SET KOMBO (SM)
1 SET : RM6
2 - 4 SET : RM9

KOS POS SET KOMBO (SARAWAK)
1 SET : RM10.50
2 SET : RM16.50



UNTUK IBU-IBU jika nak tarik perhatian anak-anak makan banyak leh la try goreng ayam dengan tepung magik nie.. dan buat kan cheezy sauce nyer.. nak tambah sedap letak kan mayonis...

tepung magik nie..anda boleh perap kan beberapa minit dengan mencairkan tepung magik nie  kemudian salutkan kembali dengan tepung magik yang kering. ataupun celup dengan telur kemudian salut dengan tepung..

mana-mana pun boleh dan tak mustahil dengan kreativiti kite kaum ibu resepi yang tersendiri juga dapat dicipta 
^_^

sesiapa yang berminat boleh tinggalkan email anda untuk saya hubungi atau anda boleh menghantarkan email ke nooradina@gmail.com


5 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah...mesti sedap kan....hehehe...

Dunia Wilma said...

Sedap nie...
Wilma pernah makan...
Rasa2nya betul2 macam cheesy wedges KFC...

nur anis said...

cheese tu memang sedap..:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

semakin moden sekrg ni...
ramai yg kata chezzy ni sama rasa mcm kepsi wedges tu.. :)

Mummy GreenyHouse said...

ehem2... hihi. cheese tu mmg best kan kak dyna! :)
tepung magik ni sy belum try lagi sbb sy guna tepung sebaguna kat rumah ni tak habis2 lagi.haha :p

Tabung Ayam