MR NUFF

nasi ayam gemas bukan di Negeri 9

salam..

makan pe lunch nie???

siapa pernah makan???
nasi ayam


selalu nasi ayam berempah.. mama chicken lah ..nie kat sg besar ada restoran baru buka iaitu
 nasi ayam gemas
 ^_^ 
dah cuba memang sedap
 :)

disebabkan masa g makan en babah yang tangkap gambar.. so saya terpaksa curi dengan jayanya hehehe


teh cina.. en babah order saya tak suka hehehe

rupe bentuk nasi ayam gemas..


pilihan ayam nyer banyak tapi  yang tinggal ayam stim n ayam gemas jer.. sangat rugi


rezeki jangan ditolak..en babah nak belanje.. layanzz


amni yang rambutnye tak pernah nak elok.. hehhee


adib selalu hantu laici..kali nie dia mencuba air baru..air tembikai

minum ckit jer yg lain ibu jugak abiskan..

banyak jugak kedai yang baru dibuka dekat sg besar nie..Pizza Hut Delivery pun dah nak buka..macam sayang je nak pindah..mujur e-tukar en babah tak tahu lagi.. result posting saya pun belum tau..dok nunggu surat dari KPM hehehe bukan guru tau..saya PPM jer.. 

14 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

wah..makin matang tgk ank teruna sorg tu....best la makin maju...rietta blom pernah trun sg besar lagi....

HeNRieTTa JoSe said...

PSSS....kat statik yang tulis page view tu ke akk? teringin nk check....walau xjoin nuffnang lagi...

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

kat sg besar ye restoran ni? cma x penah lagi jejak sana ngan restoran ni.. tgk nasi ayamnye sungguh sedappp:)

asben akak pun ade website jgk? mmg btl2 mnyokong ni.. hhiihi

kate na said...

hem meleleh air liur sedap..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk gmbr pon dah terliur..

Bazilah (^0^) said...

nasi ayam gemas yg betul2 ori punye dari gemas lagi lah berdouble bertriple sedap kak hehehe :D

Cikgu Ma said...

best gak kan makan2 kat luar ni...

**tukar template?? ^_^

nis said...

Jom Join ^_^

http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

Hazmin said...

Me4sti menyelerakan nasi ayam gemas tu kan...

Dunia Wilma said...

Mesti sedap kan ^_^

cik azLyzah⊙.☉ said...

Tadah liur lelaju^^

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Adyna..K.atie selalu gak lalu lalng kat sg besar,kat area mana ayam gemas ni ya...klu sedap leh singgah nanti (^_^)

Mummy GreenyHouse said...

Memang selalu habis pilihan ayam die ke? mmg sedap sgt la tu.. :)
Wah! hubby akak pon blogger..anak2 dah ade blog belum..hik3.. :p

p/s: sy xde bz sgt..mcm biasa je (biz pon slow, baru nak start.. :p) busy sbb byk plan bertukar lately ni.. ponin den.. :p

Tabung Ayam