MR NUFF

dah 500 follower ^_^

salam...

alhamdulillah hari ini dalam sejarah cukup 500 orang follower saya.. tepuk2 sayang...toche2..tenkiu2 namastee2..sukran..arigato hait...

so dengan rendah diri saya buka bloglist baru untuk kawan2 yang meninggalkan komen di entri2 pada hari ini..senang saya nak melawat kawan2 :)

yang dah sedia ada dalam bloglist saya tak  letak la ek..

jom tengok 
^_^


yang lain2 tu memang ada dalam list..

tq pada yang sudi singgah di sini :)

14 comments:

Cikgu Ma said...

tima kasih letak blog saya dlm list...saya pun masukkan terus link akak dlm bloglist...senang nak jejak lagi ^_^

Kesuma Angsana said...

wah tahniah ye !

.: iEyLa :. said...

nak masuk!!!hiks..

Rai Ourkizuna said...

saya mahu saya mahu

http://ourkizuna.blogspot.com

saya pun nak update bloglist.. nanti saya add blog awak :D

Eca Dwinky Asha said...

xnk masukkn blog eca ke?hehehe..
btw,ec anak ajak JOIN sini --> http://www.ecadwinkyasha.com/2012/10/year-end-giveaway-1.html

Papa Mifz said...

salam kenal...

tahniah yer...PM jadi yg ke-501 yer...:)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

500 dah?
tahniah :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhhhhhhhh...Dah 500.Tahniah sis ;)

ieda said...

alhamdulillahh blog akak dah ada dlm list yee ;)

KakNi said...

tahniah!!! tenchu masuk saya dalam blog list.....

steffany daph said...

tahniah :D best tuuu...sya dalm mision ni. hehe

Amalina Ali said...

ekh nama nana ada la...

wihuuu.... :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

saya nak juga akak.. boleh lagi ker?
http://pokok2u.blogspot.com

Mummy GreenyHouse said...

byknye...glemer.. :)
tahniah kak dyna... ☺

Tabung Ayam