MR NUFF

ego adam dan hawa???

salam....

entri kali nie saja mengusik en babah tercinta 

^_^

betul ke orang cakap ego lelaki lebih tinggi???
perempuan hanya emosi je lebih...
tapi tak boleh nak pertikai la sebab perempuan 1akal 9 nafsu..

alkisahnya .. saya buat entri nie sebab rasa nak termerajuk, bile en babah selamba je dia sound saya bile saya tak reti buat setting2 dalam komputer..
almaklum lah dah lama otak nie tak bekerja keras .. boleh dia cakap buat pe belajar tinggi yang nie pun tak boleh buat... bukan semua kite tahu buat... 

sebelum nie kalau saya tegur en babah..wah bukan main laju jer mulut pok pek pok pek.. maknanya dia betul lah tue..tak boleh tegur...heheheh e tinggi

saya tak kisah ditegur pun saya dengar jer.. tapi kadang2 mulut saya akan mengomel je sorang2 hahaha patut ustat hasan din ada cakap dalam tanyalah ustat.. perempuan nak pahala senang jaga hati suami..uhuh tapi suami kena jugak hati isteri kan..

p/s: waktu entri nie ditulis en babah dah cubit2 saya hahahah dia ada dibelakang baca rupanya...ampunnnnnnnnnnnnnn

8 comments:

izan mama mia said...

hiihih......takut nak mengaku..tapi cuba kita bayangkan kalau ego mereka tak kuat..camana kita ni...???

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe...biar la dia tahu....

Psss...xde sedondonnye akk....tudung tu xpkai pown lgik...hehehe....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe..biasa la tu, asam garam rumah tangga :-) terima kasih akak.. saya dah ada dalam list akak :-)

Maria Menado~ said...

cute. hehe.

nur anis said...

hihi..kantoi....

Mummy GreenyHouse said...

Haha..sabar je la.. :) bile x praktik selalu mmg lupa.kite dah biasa focus profesion lain kan..hik3..

P/s: ttg shaklee tu..ohh..ye ke. Xpe, bkn rezki sy time tu.Next time if dah habis, if rasa mcm nk lagi, boleh la kan..kan... ;) hihi..

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahaa....maen cubet2 plak^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ihihih..kan dah kena cubit!! :p

cma setuju..lelaki ego tinggi..dan pempuan mmg kuat emosi...sendri dah lalui :)

Tabung Ayam