MR NUFF

misi membalas jejak

salam...

mood menulis ntah kemana..so saya akan BW je ke blog kawan-kawan..kalu ada yang tak sempat saya akan cuba jugak..maklum le kalu internet siput agak susah nak BW :)

untuk kawan2 yang join GA ada yang saya dah jejak..yang belum tunggggggggggggggggu tau




p/s: ada yang saya tak dapat nak jejak coz link nyer tak de :(

10 comments:

Marsita yahya said...

jejak jgn tak jejak....dtg join sini dr...
www.my-mintroom.blogspot.com

AyongAtikah Zaid said...

sila2 dtg singgah blog ayong..ayong join ga awak...hehe...=)

Kakzakie said...

Rasa serba-salah bila tak dapat jejak yg tak ada link dia kan Dyna..

:: Mrs.Eady :: said...

tggu ni tgguuu :D

nur anis said...

misi kita sama lah kak..hehe

Kesuma Angsana said...

ok, jalan2 ler ke laman KA ni

IntaNBerliaN said...

sy pun tgh bls jejak skrg ni.. tenet plak slow yg amat... susah betoi gayanya,...

Mayang ABDUL RAZAK said...

salam kenal, dari bloglist KA, done follow.. hit me back ya

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma pun masih terhegeh3 ni.heheh.. jom3..

Mummy GreenyHouse said...

saya pun tak sempat nak balas jejak.. dlm kepala dah pikir nak jejak2. time ade masa sikit ingat nak jejak, tapi bband pun tak bape nak bg kejasama. :p

Tabung Ayam