MR NUFF

BLACK CANYON

LOKASI : BLACK CANYON @ JUSCO IPOH

ACTUALLY sepanjang hidup ,chiq dina tak pernah makan kat tempat2 macam nie..johnny ke..burger king ker.. dari kecik chiq dina tau kfc jer.... hehehe kolot kan.. 

mak mentua chiq dina org berkerjaya jugak..baru pencen thn lepas dari cimb bank.. so yang belanja makan nie..puan mariani majid ler..tq mak..chiq  dina xmampu makan kat tempat eksklusif cam gni..... 

tunggu chiq dina dapat keje baru blh balas belanja balik ekekeke

kami pilih set d.. macam2 ada..

chiq dina tak berani minum air pelik2 coz..ada insiden masa kat shah alam time nak g konvo adik ipar..pilih vietnam coffe..hahah pelik ada teko diatasnyer.. pahit tak ingat.. tobat tak order bukan2 dah

JOM LAYAN


Pic masa makan tahun lepas ^_^


saja ngetest kepakaran en eddy


air coffe nie en eddy cakap sedap


yang nie pun en eddy cakap sedap..tapi bile dah nak habis baru rasa pahit

mak mertua chiq dina..masih ayu walaupun dah pencen :)



ayam goreng masak kicap bersama jagus yang digoreng..sedap sangat leh try buat..

kerabu suhun..rasa masam2 ckit..ada udang ;)


nie macam sayur biasa jer..tapi sedap


macam masak kurma tapi bukan..ntah tak tahu ape ke jenis masakan nie


ada terung.. terung pipit pun ada..ada ayam gak


diletak di atas nasi yang disteamkan...
jemput makan....
ngap..ngap..
udah lapor benor... 

7 comments:

Nava Krishnan said...

the kerabu soo hoon looks so tempting.

ieda said...

memang sedap ..
akak pernah makan di ktn nie
puas hati walau harga not bad ;)

IntaNBerliaN said...

sy baru sekali g sini... tu pun zaman blm kawen, pas kawen terus x g dah... lgpun hubby xsk g tempat2 camni.. hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma x pernah lg jejak sini.. huhuh..tgk pic makanan tu nyummy sungguh :)

nur anis said...

sedapnyaaa makan....

therosputih said...

tak mampu nak tengok gambar makanan tu lama2, takut mak buyong ni terliur...hehehe

izan mama mia said...

tak pernah...

Tabung Ayam