MR NUFF

penantian satu penyeksaan :)

salam...

mood : masih selsema 

update info ga n segmen : ga dah melapor segmen tak der..so ade pemenang baru no 44 siapakah yang bertuah itu???
http://tunzhotspot.blogspot.com/2012/10/segmen-bloglist-pelangi-me-my-family.html
boleh bagi detail 
nama
alamat
no tel

ke 

nooradina@gmail.com


semalam genap 7bulan arwah azim pergi..n semalam jugak dapat berita gembira..surat untuk menghadiri kursus induksi bagi jawatan ppm.. saya tunggu punya tunggu... surat sampai di rumah mak mentua rupanya, ingatkan posmen yang tak bagi lagi.. nie pun dapat tahu pas mak mertua balik dari rumah adik ipar.. ayah mertua yang ada kat umah..tapi dia tak gtau pun uhuh... tak per la janji surat selamat sampai kan.. pasni kena isi borang2 n medical check up, 

hadiah hari jadi yang bermakna kali nie sebab dapat keje tetap.. alhamdulillah,28hb nie genap 31tahun.. Allah bagi rezeki keje tetap dikala saya mengalami kesedihan yang amat sewaktu 1.4.2012 , interview nie pun lagi 10hari due arwah ;( ..

apepun arwah dah pasti tenang kembali kepada pencipta , ibu n babah yang kena banyakkan ibadah untuk bekalan disana nanti.. 

p/s: syukur masuk keje nanti en babah dah cuti sekolah, anak2 en babah jaga dulu, pasni baru cari taska untuk amni..sebab esok keputusan e-g tukar en babah kuar.. semoga kami sama2 keje di negeri yang sama..amin

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sntiasa doakan arwah di sana....insyaALLAH..

:: Mrs.Eady :: said...

take care :)

ieda said...

alhamdulillah rejeki dikk
insyaallahh akak doakan semua di permudahkan ye ;)

Nazayiena said...

Syukur alhamdulillah dpt kerja tetap.
Semoga arwah Azim tenang di sana.

therosputih said...

setinggi2 kesyukuran akak..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

alhamdulillah...didatangkan rezeki allah...

sentiasa kuatkan hati ye kak :)

Tabung Ayam