MR NUFF

banyak agenda ^_^

salam..

2 3 hari nie memang sibuk ke sana ke mari blog pun tak update n tak BW cuma dapat publish kan komen jer.. sebagai tanda saya masih sihat heheheh

semalam di kuala lumpur dan selangor hari  nie alhamdulillah selamat samapi ke Ipoh, minggu depan dah start fasa baru saya ^_^

insyaAllah pasni saya akan jenguk ke blog kawan2 yer..

jangan merajuk2 tau, kang dah tak nak kawan ngan saya ;)

sedikit gambar anak buah saya selamat bersunat semalam.. before n after :)



 en bomba tunggu masa untuk lepaskan air.. kalau kat kampung terjun sungai bandar mana nak ada lagi sungai nyer hehehe

sebelum semuanya happy pak chu bawak g makan mcd lah..jalan2 lah


lepas dah selamat bersunat

nie ler rupanya..

asyik nak orang layan dia jer..dah main ipad nak main iphone lak.. leopard dia tengoklah dari baby sampai 6thn setia menanti disebelah..
TAHNIAH MOHAMAD ADAM LOKMAN B MOHD AMZARI
ANDA BERJAYA!!!!


p/s: agak kecewa dengan seng heng masih ada waranti hantar repair dah lebih sebulan ending cakap kena bayar, memang en babah pesan kalau kena bayar tak nak repair :(

6 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh comel leopard nye,,

dh selamat bersunat, tahniah ye.

mama_saly said...

meriahnya..tahniah buat ank saudara yg bersunat tu..hehee...saat2 yg llaki akn ingt sampai bebila..:)

IntaNBerliaN said...

macam meriah je.. siap ada bomba nak pancut air lagi :-)

izan mama mia said...

pasni xboleh tido ngan leopard dah...sbb dh sunat yer...hiihih meriah kan siap naik lori lagi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hihi.. comel je..
tahniah dah bsunat :)

Nora Karim said...

yey dah sunat... hihihi

Tabung Ayam