MR NUFF

EXCUSE ME , BOLEH KENAL ^_^

SALAM 

pic:en goggle

erm.. sejak berblog ramai dah kawan2 maya saya.. tapi tak semua saya kenal betul2 , yang tahu nini d dok tepeng org teluk intan..intan berlian org chemor tapi dok sg petani, kak tie dok teluk intan, rieeta dok penang(nie pun baru tau) , kesuma angsana keje kat ampang (alamat office tau sebab nak hantor adiah ) menyebut sekadar ada nya ye..

ada adik2 ada kakak2 , makcik2 tak de rasanya..

so dalam segmen nie saya nak berkenalan dengan kawan2 maya yang sudi ^_^

nie detail tentang saya..

kg : kuala kangsar , ipoh umah mak mentua
sekarang: sg besar selangor
d.o.b: 28 nov 1981
status: surirumah sepenuh masa
fb: Noor Adina

harap kengkawan ada yang sudi kenal ngan saya ~_~

Update: 16.11.2012

46 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat bersegmen Adyna..semoga ramai yg join.Kita saling kenal mengenal di alam maya ni.

permata biru said...

saya org perlis..
tgl kat alor setaq..
keja dekat perlis..
d.o.b: 28 okt 1987..(umur kira sendiri ya..)
salam perkenalan..:)

adyna said...

kak tie.. rasanya dah 2tahun kite kenal dalam maya nie kan :)

adyna said...

permata org perlis ka.. org utara la nie.. baru umur 25tahun :)

:: Mrs.Eady :: said...

selamat berkenalan ~

Bazilah (^0^) said...

selamat berkenalan kak :)
bazi org n9, hubby org kelantan. kerja di n9 :) lahir thn 1987..

nur anis said...

akak duduk sungai besar ye..saya kerja sungai besar..duduk pasir panjang..:)

adyna said...

mrs eady : selamat berkenalan jugak ;)

adyna said...

bazi org nogori ek..ekau la nie..hehehe

Kesuma Angsana said...

salam, KA x sabar nk tunggu ni! moga persahabatan maya ini terus mekar ye!

adyna said...

nur anis: pasir panjang akak pernah duduk sana jap

adyna said...

KA: salam perkenalan ..hadiah dah masuk dala plastik..tunggu pos je :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

kmpng ayah & mak : perak
kmpung asben : pilah
cma menetap: tmn mendan (petaling jaya)
FIL : tmn dato harun (petaling jaya)
Parents : tmn medan (petaling jaya)
d.o.b :july 85
status : surirumah separuh masee..
fb : shiema cma

selamat berkenalan ")

ieda said...

selamat bersegmen dikk ;)

HeNRieTTa JoSe said...

yeap.....rietta kat penang...hehehe...salam perkenalan....

Bitt (doubleIS) said...

salam kenal...sama baya la kita..sama status jugak hehhee

nanti singgah saya pulak ehh ;)

mama sara nur said...

assalam Adyna
satu kapal kita ye, akak BT kurau Taiping, Kuala Kangsar kg ayah akak
suka dpt kenal dgn kawan2 maya ni sbnya kalau diluar tak peramah susah nk cari kawan he he

.: iEyLa :. said...

selamat berkenalan kak..
hope relatonship kt alam maya ni mengeratkan hubungan kita sesama muslim..
sy org n9.. :)

Sidratul Muntaha said...

kg kami: meru klang
kg laki: durian tawo,temerloh,pahang
skrg: batu caves
dob: 3/6/82
status: fulltime technician/weekender or part timer baker
fb: Ida Rahayu / Home Kitchen Bakery

selamat berkenalan...

Mummy GreenyHouse said...

alamak! sy kena panggil kakak adyna la! :p sori tak panggil kakak pulak b4 ni(rasa mcm awak muda je lagi...-awet muda dlm blog ke?hihi)

ni ttg saya:

kg : Muar, johor.
sekarang: Shah Alam, selangor.
d.o.b: 8 dec 1986
status: otw nak jd full h/wife..hihi
fb: Zaimah Bakar

Kesuma Angsana said...

Salam Adyna, KA dah terima magazine tu. Best sgt2 n KA suka! Tq so much yek

adyna said...

selamat berkenalan semua..hehehe baru tau kan sapa muda sapa tua..hehehe seronok berkenalan

adyna said...

ye ke bitts :) sama status lagi

adyna said...

akak batu kurau tu familiar sangat lah :)

adyna said...

wah pandai buat kek ek..nyummy :)

adyna said...

dah sampai ek..selamat membaca.. :)

adyna said...

shah alam tak jauh le ngan sg besar kan :)

.: iEyLa :. said...

weee....kenal di sini..hope we'll meet one fine day.. :)

ieda said...

selamat berkenalan juga dik
ekekek ..
dah dua tiga kali masuk sini , x fikir nak kenal2 pun kan
akk dari pekan , pahang
sudi2 singgahlah ke ktn kalau ke pantai timur ;)

piraaa said...

hai akak, salam kenal :)

adyna said...

insyaAllah jika panjang umurah rezeki dapat kite bertemu ieyla :)

adyna said...

owh kak ieda ng rupenyer.. :)

adyna said...

penang tang mana tue rietta ce habaq mai :)

Nini D.. said...

kg suami : KOta,Tampin N9
kg teman : Pekan Baru,tlk Intan PErak
tmpt menetap : Taiping yg terchenta!!
kerjaya : House Manager merangkap journalist!
fb : Azraai Emy
no hp : tak payah..akak dah tau. kihkihkih


:)

IntaNBerliaN said...

nak gtau gak lah psl saya.. hihii

nama noorzarina tp org panggil ina..

asal terengganu tapi after spm, family pindah chemor (kg abah)... pas kawen, sy duk sg petani... ikut suami pulak.. hihii.. kg suami plak dkt parit buntar :-)

tarikh lahir 25/02/1983...

fb saya : zarina tazari...

sy kerja sebagai HOME MINISTER... suri rumah la tu.. hihi

adyna said...

salam kenal piraaa :)

Saleha said...

salam kenal.. done follow u

saya asal terengganu tapi skang duk di putrajaya pasal kerja kat sini
berkerja sebagai setiausaha
d.o.b : 16/03/1983
fb : Nur Nasuha

adyna said...

hehehe jumpa nini je blom lagi :)

adyna said...

org sp la skrg kan :)

adyna said...

terengganu tmpt akak belajar matrik dulu tue :)

eMMe said...

Salam, selamat berkenalan, saya dgn adyna sebaya la
tapi awak dah ada anak sowang, saya baru pregnant 5 bulan

Selamat berpuasa dear!

adyna said...

selamat berkenalan emme ;)

emme saya dah anak 3 tapi yg no 3 dah meninggal masa ngandung 21minggu

ayut said...

hihihi..adik nk kenal boleh? :p
ayut org johor.keje PJ.bakal ye org perak.tp duk johor gak.bile mjlis ujg taun dpn..doakan yer.. ^___^ slm kenalan dr ayut!!

Shasha Yacob said...

selamat bersegmen, saya boleh dikatakan orang baru jengok blog cik myadyna . hihi selamat berkenalan.

NoEn said...

salam kenal kak dina...hehe

sy org kelantan
kahwin ngan org kelantan jugak
kerja kat kemaman, trgu
husband kerja kt KL (PJJ buat masa ni)
sy lahir bln 2 thn 83

therosputih said...

tak pernah sampai perak lagi, setakat lalu tu adalah...

Tabung Ayam