MR NUFF

Japanese Mobile Cosmetic Cabinet

salam..

pergh memang cantik n jimatkan space betul, sebab design dia memang menarik, tak sangka ada jugak kabinet macam nie, 
macam berkenan pulak hehehe

kawan-kawan tengok lah sendiri kalau tak tertarik tak tau la..



Product Color:White
Product Size:330*270*850mm
Packing Size:925MMx406MMx330MM
Product Weight :21KG













amacam bekenan tak?
saya macam dah tertarik kau menarik memang terboom..
harga rasanya memang meletup gak kot..
simpan duit dulu
^_^

untuk tengok banyak gambar lagi korang like la page Sugar House 928 tengok sendiri :)

p/s: saya bukan promo barang yer..terjumpa barang yang unik so saya kongsikan

6 comments:

permatabiru said...

cantiknya..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

nasib bek cma bukan penggemar mekap...klu tak,brg wajib hado ni ..hehehe

izan mama mia said...

cantik..

nur anis said...

amazing..:)

ayut said...

mmg terbaik lah klu dpt 1 ni..sgala make up blh ltak..tp ni dh gaya salon kot klu byk gitu..hahaah

Kesuma Angsana said...

wah menarik ler ni

Tabung Ayam