MR NUFF

alhamdulillah rezeki tahun baru dibulan November

salam maal hijrah syukur sangat-sangat hari nie.. 


en babah tercinta bagi hadiah sempena birthday yang akan datang a.k.a ulangtahun perkahwinan kami yang ke 5 alhamdulillah..n termasuk sekali kesyukuran sebab saya dah dapt keje..

 mula2 saja buat2 tanya then, kebetulan guess ada lak wat sales kat ipoh parade 60% ok lah kan.. so saya pilih lah yang asalnya di suggest oleh en babah, 

nie kali ke 3 en babah hadiah kan handbag sejak dari mula kawin.. en babah cakap ada rezeki ape salah bagi, sebab dah lama tak membeli untuk kami cuma beli untuk anak2 je.. 


tadaaa..

nie lah handbag nyer
 




p/s: tarikh istimewa NOV 2012 bersamaan 1434H  
19hb saya lapor diri untuk bekerja
28hb birthday saya yang ke 31tahun (waa sudah pecah telur nya)
30hb ulangtahun perkahwinan kami yang ke 5

SEMOGA ALLAH BERKATI KELUARGA KAMI 
AMIN

9 comments:

izan mama mia said...

dapat beg baru...kerja baru..anniversary...tahniah atas semuanya...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum Kak..
selamat hari jadi in advance..
semoga menjadi isteri, ibu dan anak yang baik :)

*bestnya dapat kerja dah..

Dunia Wilma said...

Bestnya dapat hadiah...

Happy Becoming Birthday Kak Adyna:-) dan selamat memulakan tugas ^_^

Nana Hashim said...

selamat ulang tahun..bestnyaa dpt beg guess

Bazilah (^0^) said...

bestttttnye kak. jeles2 hehehe. bolehla bwk handbag baru g keje :) tahniah kak dpt keje :)

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer.. mmg rezeki tu

miz ruha said...

alhadulillah... rezeki... ^_^

Nora Karim said...

alhamdulillah... rezeki tahun baru Hijrah... moga permulaan yang baik ni melimpahkan rezeki lagi buat adyna...

Si Matatajam said...

Bulan bertuah ni..bestnya dapat branded bag..cantik..

Tabung Ayam