MR NUFF

semalam 548 hari ni 547 ^_^

Salam

cuti sekolah dah bermula untuk kumpulan B , kumpulan A semalam dah bermula, selamat bercuti buat anak-anak ,adik-adik, student spm n stpm belum boeh bercuti lagi yer,

ermm tajuk entri hari nie ^_^



uwaaaa....
dah taknak kawan ngan saya ke???



sebenarnya angka follower nie saya tak kisah sangat sebab nie hak individu kan nak follow ke tak, tapi nampak macam orang tak suka saya lak ..hehhehe (gurau je ek) 

sejujurnya dengan follower nie jugak saya dapat kawan baru,kawan kawan setia dari anak 1 nk ke 2 dah ke 3 pun ada..  beliau adalah kak azatie ^_^ nie kawan mula-mula saya berblog sampai sekarang kami masih berhubung di alam maya..

tapi kawan pendengar setia suka duka saya dah ramai, sekadar menyebut yang termampu je ek.. cma, kak ieda, intan berlian,kakzakie,rietta,ima,ieyla.emme,bazi.,anis,yui nini d.KA,mrs eady dan ramai lagi

kawan baru yang dah start nak kamceng sebab baru kenal dalam segmen bloglist pelangi
theroseputih,M, izan mama mie,kakni,cikgu ma,pokokmanggis,dunia wilma,sheila salim,amalina ali, noen,maria manado,ayut,rai dan ramai jugak..


yang saya tak sebut jangan berkecil hati ye, kalian juga saya ingat...

bile dah rapat kami sering berkunjung balas, ini dapat mengeratkan lagi hubungan yang sedia ada ,

tak lupa juga buat silent reader sebab sudi datang ke blog saya yang tak seberapa nie...

p/s: tanpa kalian siapalah saya..

14 comments:

hananhadila said...

hanan tetap akan setia :D

therosputih said...

cinta beralih arah nih...hehehe

izan mama mia said...

mmg seronok bila dpat kenal ramai kawan di alam maya..walau tanpa suara dan rupa..

nur anis said...

tu lah kan kak..kadang-kadang ada yang pergi...

Kakzakie said...

Macam biskut tu Dyna. Sekejap ada sekejap tak ada. tak apalah kita pun tak paksa... tapi macam tak manislah kalau buat begitu..

Tak apa kita kawan kan..kan..hihi..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu..cma pun same gak..tetina agka tu semakin berkurangan..xpela..think positive .. ^^_

terima kaseh gak sudi singgah blog cma :)

NoEn said...

xpe, nanti ada follower baru ;)

ieda said...

dik akak pun ada follower macam nie .. kejap follow kejap dia out .. ahahha x kesah lah kan ..
janji kawan2 lain x lupe kitee ;))

Dunia Wilma said...

Support mensupport adalah amalan yang mulia :-) Hehehe...Betul ka tu Sis :-)

Eca Dwinky Asha said...

sama mcm eca..ari tu kurang sorg..sapa la agaknya?hehehe

IntaNBerliaN said...

sama je kita kak.. sy pun ad gak jadi camni.. :-)

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta tetap setia berkunjung...moga persahabatan walau hanya d alam maya, akan kekal selamanya....

ayut said...

klu blog ni tanpa supporter2x seklaian mmg payah..hihihi.smgat pon blh ilang klu dyorg takde.. ;)

inazamri said...

salam kenal.Tau blog ni dr blog intanberlian.

Tabung Ayam