MR NUFF

pageviews today

salam..

^_^

bile idea datang yang nie pun leh buat entri hehehe

alhamdulillah semenjak arwah azim pergi saya dah dapat ramai kawan-kawan maya..Allah tak nak saya terus bersedih je..syukur, dulu tak pernah pun nak mencecah ratus2 sehari, tq pada anda yang sudi datang blog nie, tak lupa juga buat silent reader..

p/s: minggu nie pulun tulis entri sebab minggu depan dah start bz


9 comments:

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah.

Allah tidak akan membiarkan kita berada dalam kesedihan selamanya. :)

Nurfaezah Abdullah said...

slm :) whoa seronoknya dpt byk views sampai beratus. mine nak reach 50 pun susah. hehe.

Amalina Ali said...

Nana akan datang jengah belog akk kalau ada buat entry baru. :)

Mummy Akmar said...

Salam...
Tinggi tu traffik. not bad..semoga gembira selalu ye

Blog Qashmere
Style Me Gorgeous By Qashmere For All & Plus Size Fashion

Take Care Sis

Kesuma Angsana said...

wah alhamdullillah rezeki !

ayut said...

alhamdulillah...rezeki yg len dtg kak..slmt berblogging! :)

Shasha Yacob said...

jika allah mengambil seseorang yang kita sayang, mesti dia akan gantikan. hihi :D

therosputih said...

sabarlah kan akak...ada tu hikmah tersembunyinya...

izan mama mia said...

bidadara syurga....jgn sedih..pasti ada hikmahnya

Tabung Ayam