MR NUFF

RESEPIKU WARISANKU


Salam ape dah jadi bile mood publish kan entri lama lak nie..
Jom tgk
^_^


ERM ..masa g makan kat jusco singgah jap MPH.. actually dah lama nak beli ..tapi xder rezeki lagi time tue..so ni dah ada peluang leh la beli.. lagipun dah janji ngan en eddy nak masak macam2 dah pas siap kan order bangwan.. resepi dalam buku nie..masakan ala2 kampung n gerai gitu.. dah pernah masak nasi ayam berempah..dah jadi..so excited lagi lah.. kengkawn nak masak cara buku nie leh la beli RM29.90 JER..buku dia agak tebal..tapi ilustrasi bergambar n kualiti kertas yang baik..so berbaloi lah.. bertambah koleksi buku resepi chiq dina :)


ni ler rupa bentuk muka depan


belah belakang lak

10 comments:

ieda said...

wahh dah ada buku resepi .. ok lah nie dikk ... nanti lebih ligat memasak ;)

Shasha Yacob said...

waa, sekarang dah boleh buat makanan sendiri lah ni. hihi

izan mama mia said...

nnt boleh syer resepi dalam tuu..dah masak jgn lupa tunjuk tau..

Mia Liana said...

wahhh lepas ni tentu sibuk nak masak dari buku resepi ni.... ;) bestnya...

NoEn said...

satu2nya buku resepi yg sy ad 1hari1resepi..
boleh la tambah koleksi juga ni...hehe

Dunia Wilma said...

Wah...Lepas nie mesti macam2 menu la Kak Adyna masak ya untuk family tersayang ^_^

Cikgu Ma said...

saya teringin nak beli buku resipi 365-sehari satu resipi....tapi belum berjodoh nak jumpa buku tu...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

nak beli..tp mood masak masih suam2 kuku,.. huhuhuh

Si Matatajam said...

Lepas ni makin ligat memasak la yek.

therosputih said...

habisla, pasni boleh masak sedap2 la tiap2 ari...

Tabung Ayam