MR NUFF

1st time buat kerabu mangga

^_^

cukup la ga saya join rini..



saya buat kerabu mangga untuk en babah coz en babah dok gtau resepi dalam paper berita harian semalam.. saya dah gunting..memang kumpul resepi.. aper rasa tak tahu lah..coz saya puasa.. saya nak tengok sama macam mana perut kalu posa pas operation..mula2 dulu saya sakit perut..ni dah ok tak rasa aper dah kat tempat operation..

kali tak dapat nak bagi resepi kena tunggu apa en babah komen dulu ;)


16 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm...untung en.babah ade org nak buatkan...hihi

PinkUmmi said...

nampak sedap kerabu mangga nih...

eMMe said...

hurm... kerabu mangga mmg once of my feveret sis... tapi kalo letak cuka, takot pedih perot... tapi sedap letak cuka kan...

CINTA UNTUK KITA said...

kyra mmg hntu krbu mngga..hehe :)

IntaNBerliaN said...

sedap ni kerabu mgga.. :-)

Kesuma Angsana said...

ni antara kerabu feveret KA tau. sekali rasa dh tau sedap or tak!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

terliurrrr.....huhuhu

adyna said...

ieyla: EN BABAH ORDER SAJA HEHEHE

adyna said...

pink ummi: en babah cakap ok not bad :)

adyna said...

emme : tak letak cuka letak air asam jer nie :)

adyna said...

kyra: dah abis kerabu nie :)

adyna said...

intan: sodap sehingga licin pinggan :)

adyna said...

ka: nak buat pun mudah je :)

adyna said...

cma: mangga mmg terliur lidah nie heheh

HeNRieTTa JoSe said...

okeh....t share lew resipi tu...mak rietta suka...bulan puasa mak biasa xselera...bleh lew rietta buatkan....

Mummy GreenyHouse said...

tgk pic pun dah kecussss... :p

Tabung Ayam