MR NUFF

saya join contest sejak tahun 1991

salam..

dah menang nie nak share ler citer mula2 sya terjebak dalam contest nie

sebenarnya saya nak citer ckit..saya memang suka join contest2 nie..cuma bile ada masa lapang.pastu senyap jer sehingga la saya jadi surirumah tahun 2010 baru aktifkan diri join contest..

 masa kemas rumah terjumpa buku hadiah kemenangan saya yang kedua masa darjah 4 tahun 1991 ,
yang pertama dapat hadiah saguhati pensel warna  , yang kedua nie saya dapat top ten mewarna..elok lagi buku nyer..

tq mak.. mak rajin beli majalah ibu..(sekarang dah tak de majalah nie) selalu paksa kakcik mewarna :)

nie ler buku nyer..
masa nie dok bagan serai perak..


nampak tak tompok2 kuning :) menunjukkan betapa lamanyer hadiah nie disimpan ^____^
hadiah dari dewan bahasa dan pustaka

agak-agak buku nie ada lagi tak???

sejak join contest nie pernah la saya menang hamper dutch lady stok sebulan :) , kamera, wang tunai , mainan dari pa n ma, yang terbaru menang pinggan corelle..
ada gak yang kalah.. tapi saya tak putus asa..macam cabaran berliku tak menang pun :)

sesiapa yang minat join contest nie jangan putus asa..n terus mencuba tau.. insyaAllah ada rezeki cuma cepat atau lambat jer 

p/s : kalu GA online jarang sangat nak menang ada ler dalam 2 3 hadiah

3 comments:

IntaNBerliaN said...

wah.. hadiah yg best2 jugak yer awk dah menang.. xrugi join :-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

wah..byknye hadiah yg akak menang.....terkujat cma tgk pic tu..punye berkurun akak simpan..ehehe..kenangan kan kak.. cma ni malas ckit nk join2 contest ni..untungla akak..rajin join dpt jugak hadiahnye... :)

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....rietta cuma join bila ada masa jew...mng jrg sekali....tp pernah lew mng...

Tabung Ayam