MR NUFF

saya puasa penuh tapi tak mengandung????

salam..

kengkwan yang follow cite start saya ngandung  arwah azim tahu lah kenapa...

saat nie dah 3bulan lebih saya tak de bendera merah lagi... ^___^ 
jika rezeki saya ada saya skrg kandungan dah 9bulan lebih.. dan akan bersalin 17hb 8 nie..

Allah Maha Besar 
 

akibat tumpah darah sewaktu 21 minggu april lalu saya dah menjalani operation yang dah menyebabkan saya tak der datang bulan dah...tiada lagi senggugut.. no pad..

saya rasa mula2 macam tak normal jer... sedangkan en babah cakap takde ape pun yang lain..oppss jangan salah faham bab lain ek.. 
saya rasa rendah diri jugak pada awal nyer..cuma skrg saya dah rasa lebih cergas bertenaga... orang pun tak tahu aper yang kurang kat saya..syukur alhamdulillah..

so start dari tahun nie jika ada rezeki saya memang akan berpuasa penuh..insyaAllah...

ramadan kali nie jugak saya nak cuba solat terawih di masjid ..harap2 adib n amni tak meragam.. coz deme dua orang jap jer ok..kalu lama2 mula la buat hal... 

pesan mak .. bawak bantal , air , makanan siap2.. n dok saf hujung sekali.. senang nak jaga anak..
moga-moga tercapai cita2 saya ramadan ini..

p/s: dah start beli kurma ker??? kami sekeluarga pilih yusuf taiyoob ^_^


6 comments:

.: iEyLa :. said...

ooo..hope akak makin sehat...
adik last year pose penuh tau akk..padahal kawen pon xlg..hiks..
rezeki dpt pose penuh..sukenyee.. :)

Kesuma Angsana said...

apapun syukurlah masih diberikan kesihatan yg baik dn kekuatan utk menghadapai ramadan kali ini. KA doakan yang terbaik for u ye

eMMe said...

hurm... selalu kalo tak beli ada org kasi sumbangan kurma... tapi tahun ni senyap je... susah nak dpt sebiji kurma, kurma dah mahal agaknye...harus pilih Yusof Taiyoob (wat suara berbisik, hehehe)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu.ni pasal effect dr operation tu ke kak??
ermm.. alhamdulillah klu dpt puasa penuh..

blm beli lagi..ingat nk beli byk2 ckit cukup utk stok sampai lepas raye.. yusuf taiyoob?? ehehehe...teringat kat anak2 cma..^_^

Mummy GreenyHouse said...

ada hikmah setiap yang berlaku..
kalau dapat puasa penuh best juga..tak payah dok pikir nak ganti. then, nak curik2 makan 1 hal lagi, sbb time org puasa bila kita cuti lagi lapar kot..hihi.

Mummy GreenyHouse said...

yusuff taiyob jugak.. :)

Tabung Ayam