MR NUFF

biarlah hanya mimpi.. :(

salam..

pagi nie serba salah nak cite kat en babah perihal mimpi saya yang asyik bermain2 diminda...

saya mimpi en babah kawin lagi... uh (dalam hati berdoa mintak dijauhkan lah)..

sebenarnya..lepas doc cakap rahim saya akan dibuang jika berlaku komplikasi masa ngandung azim saya asyik mimpi benda nie jer.. ke saya terlalu fikir sangat... 

pas saya operation waktu pantang.. adib gtau saya ,abang ada ibu baru ker??? ape perasaan anda..dah kehilangan anak..uterus dibuang dapat soalan macam tue.. saya tanya ngaper abang tanya macam tue.. babah gtau.. memang rasa hancur dunia nie.. saya dalam keadaan macam tue dapat soalan macam nie..

bile tanya en babah dia cakap dia gurau jer... then dengar lak en babah citer pasal jiran nyer yang cakap..org pompuan kalu dah takder nie laki mula cari lain... remuk hati saya... bukan saya minta jadi macam nie kan..

doc pakar cakap saya still ada ovari means saya masih normal cuma tak boleh mengandung jer lagi..
doc separuh pakar cakap saya dah menopouse..(sedih dgr tau)
memang saya frust sangat masa tue..

cuma skrg saya rasa orang tak mengata perihal saya...dulu asyik fikir bukan2 jer.. mana tak nyer ada org tanya soalan tempat yang dibuang tue ada aper.. saya cakap la doc gtau tempat nie usus yang dok skrg ;)

then mimpi itu datang lagi malam tadi.. 
agak2 anda mimpi nie realiti ker???

biarlah ia jadi mimpi jer..

semoga Allah pelihara keluarga kami..

p/s : en babah gelak besar bile saya cite.. sambil dia cakap yang sorang nie pun tak larat jaga... 

6 comments:

Bazilah (^0^) said...

mainan tidur je tu kak. insyaALLAH suami akk syg kt akk sorg jer :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu..jgn difikirkan dgt kak..cma pun pernah mimpi mcm tu..

mimpi itu mainan tidur :)

HeNRieTTa JoSe said...

akk..mmpi cuma mainan tdo...jgn la pk yg bkn bkn....dr pengalaman rietta, akk punya ovari msih ada, cuma uterus jer dibuang....cuma xbleh hmil...tpi blom monopaus lgi....akk jgn pk yg bkn bkn yea....akk take care taw....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Adyna.
Mimpi tu hanya mainan tidur je...mimpi syaitan kata org.
Ya la perasaan & hati Adyna asyik memikirkn ttg pekara tu..syaitan pon mula la 'mainkn' peranannya tuk memecah belahkn rumahtangga.
Bykn berdoa...semoga rumahtangga aman & hati suami ttp kpd adyna & anak.Aminnn
InsyaAllah,suami akan setia pabila melihat adyna...brtarung nyawa demi zuriatnya.
Doakn yg trbaik ya..Jgn dilayan sgt perasaan tu.Yg penting adyna tahu..suami adyana adalah yg trbaik & setia.
Jgn sedey2 tau...

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah... sy doakan tu hanya mainan tido... sian lak.. sy dpt rs kan perasaan awk bila ank tanya camtu...

jaga diri yer...

eMMe said...

Salam sis, alahai mimpi tu kalo kite sendiri alami, mmg akan rasa tak best la kan..walaupun cuma mimpi, hope mimpi semata la,takde maksud pape pun, InsyaAllah sis~

Tabung Ayam