MR NUFF

makan hati ngan nuffnang

tunggu punya tunggu jawapan ticket ngape tak dapat cash out saya yang kena reject baru2 nie..baru plan nak guna raya nie hehehe..

mula la saya nak berpaling tadah cari orang lain...hehehe dok tengok kat blog kawan2 ada letak heartbeat.. exabytes.. 

takkan nak harap kat nuffnang jer..dah ler be pun jarang dapat :( nie kes kecewa punya pasal la nie.. udah ler saya semangat berblog nie..bile jadi macam nie daku keciwa lah... 

tapi glitteri kite tak terjejas kan??? 

nota kecil:  saya nak cr duit poket ^_^

4 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

cuba tnya pada yang berpengalaman....rietta xpndai bab bab nie semua...rietta xjoin mana pown...

IntaNBerliaN said...

emmm awk ada tersalah tulis tak?.. sbb sy ada terbaca entry, cashout dia kne reject gak tp sbb dia tersilap tulis binti kot rasanya.. kiranya awk kene semak dulu maklumat diri awk betoi or tak.. kalu dah betoi semua, try lg sekali tekan butang cashout.. :-)

adyna said...

ada cek memang tak letak binti terus nama bapa je..nak tunggu nuffnang jawab dulu baru nk cashout semula :)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu..kenapa ye jg cenggitu..
akak, klu nk letak iklan hb @ exabyts buleh je..xkacau status kat nuff. cuma google ad sense je x bole.

Tabung Ayam