MR NUFF

BE saya dah jadi ME :(

waaaaaaaaaaaaa...

jap jer en BE NIE DATANG TAKMO DOK LAMA2 kat umah saya...


sedih nyer..dah ler baru nak merasa BE lama2..

apepun syukur padanyer..

coz saya nyer duit nak tunggu bape ringgit jer lagi nak cash out rm50...



cek rm50 ritu pun belum dapat lagi , ada hati nak cash out lagi hehehe
nie semua pas saya sihat dari berpantang rajin kan dirblogwalking dah..dulu saya tak blog walking pun hehehe

harap-harap pasni en BE sudi datang kerumah saya lagi :)
 

6 comments:

peaqour said...

ME tu ape eh...? hmm maklumlah baru je berjinak jinak dengan blogging blogging nih

nur anis said...

harap ada jugak be yang sudi melekat kat blog saya jugak..huhu

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yek! rezeki tu

Mummy GreenyHouse said...

tetap masyukk la kak! :)

sy BE pun tak penah lagi, tak layak pun..hihi :p

IntaNBerliaN said...

a'aa kalu ada be n kita rajin bw... org akn dtg jugak umah kita.. so, scra xlgsg uv kita naik n duit be bertambah ;-)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

xpe..lama2 nnti mengeramlah be tu..
alhamdulillah...ckit lg nk co :)

Tabung Ayam