MR NUFF

sedihnyer :(

salam..

dah gembira sakan dah..

tup2

 

baru dapat email dari nuffnang dia cakap 1st cash out saya di rejected n dia masuk balik dalam earning saya..
kenape yer??? 
ada tak yang pernah alami macam nie ???


uhuhuh... kena cash out lain ke?? saya ada perasan bile dia kredit ke dalam akaun balik sen dia dah berkurang ckit..



xpe lah bukan rezeki saya lagi la nie ...

15 comments:

.: iEyLa :. said...

ke sebab xckup tuk bayar charging cash out kot kak..rsenye laa..

adibdaddy said...

La... Ya ke... Kena tanya balik le

IntaNBerliaN said...

td pun sy ada baca dkt satu blog pasal ni.. xtau nape jd camni..

Nini D.. said...

uishh..apsal kak?..akak tanya balik tak dgn diaorg?

adyna said...

ntah le dik..tapi rasanya kalu tue dia amik rm1 je kan cukup jer di nak tolak

adyna said...

nak kena tanya balik nie

adyna said...

akak tak tanya lagi

ieda said...

aah lah dikk
hurmm kenapa ye ..
reject ! ... hurmm pelik nie
x pernah lak akk dpt macam nie

ummi_norseha said...

knp jd cm tu yer,risaunye ibu tkut jd bnde yg sm nnti...sabor ye,try tnya diorg blik

Kesuma Angsana said...

eh u yg ke 2 lah dengan kes yg sama!.. baru je baca tad kat blog satu lagi.. cuba check balik!

eMMe said...

boleh kurang ek?
tak penah kene la dear...
takpela... rezeki akan datang sape tahu kan...
jgn sedih okey...

nur anis said...

tadi ada baca kat blog yui...katanya sebab nama tak letak binti..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

cma pernah jadi mcm ni.
tp kes cma sbb fraud click.mmg byk yg kene tolak.
klu kes akak ni x sure la.. cuba anta ticket ke nuff.

Bazilah (^0^) said...

eh rase nye ts pon ada satu blog ckp niffnang reject cash out dia.. Akk tnye dorg lah kak..

mama sara nur said...

selamat berpuasa Adyna

emmm akak memang taj tahu, insyaallah kalu rzeki mesti dpt lg nanti kan

Tabung Ayam