MR NUFF

5 minit je dik

salam...

kengkawan pernah tak dapat ayat macam nie ???

alkisahnyer.. masa saya g pekan beli barang baru2 nie..saya selalu kuar awal pagi senang parking n tak banyak kete.. masa tunggu kat pasaraya kasim kedai tak buka lagi..dah baca paper sambil menunggu kedai tak buka2 juga..so cadang nak g kedai buku pulak..

sampai sana , baru kuar dari kete.. pegang 2beradik nie..datang lah hamba Allah nie.. cite-cite ckit2 dia perkenalkan ngan suami dia..n ajak g dengar..5minit jer dik.. ok lah dah 5 minit jer..
naik jer ke kedai dia citer ckit jer..pastu suh minum air..nak minum kena bayar rm13..ha sudah citer pasai nutrisi ckit cara turun berat badan.. cuci usus.. suh minum ..ayat manis hanya rm13 jer.. dah rezeki deme kot
 ok jer lah saya cakap..
kena minum 3 glass air macam jual kat pasar malam tue..
air pertama plain2 jer tapi rasa macam buah..bile saya tanya nie air campuran buah-buahan ker..dia leh cakap dah dtg last sesi baru dia cakap..masalahnya semua 8 sesi n setiap sesi rm13 ce kome kali kan dah baper rm104 kan ..tapi tanya produk tak cakap.. yang dok ulang nutrisi nutrisi jer.. 
saya pun satu ah tau takder info kat kedai dia jgn la minum.. hambik kat saya sape suh tak fikir panjang lagi..

akibat minum air yang banyak ni saya drive punya laju nak sampai rumah sebab dah tak tahan nak buang air :(

saya tak p dah la lepas nie.. n takkan lalu lagi kawasan tue..before nie en babah dah kena tapi dia tak minum bagi alasan taker duit hehehe..

p/s : moralnye kat sini berani katakan tidak kalu anda tak nak..

5 comments:

eMMe said...

yea Sis, jgn la kite terpedaya dengan jurujual yg tak bertauliah ni..menjerat diri sendiri, akhirnya kita juga yg rugi, hahahaha....

Kesuma Angsana said...

mmg x pernah layan !

IntaNBerliaN said...

betoi tu kne berani.. cm sy pun pnh kne gini gara2 takut nk gtau xnk.. hihii

♥ Cmª shIemª ♥ said...

ssh jgk berdepan dgn salesman mcm ni..5 minit..tp ade je yg kopak duit kita.. huhu

HeNRieTTa JoSe said...

btl tu....rietta pown dh xmo lyn....lntak lew dorg nk kata sombong ke apa kew...

Tabung Ayam