MR NUFF

follower sampai beribu2

salam...







saya salute ler kat kengkawan yang rajin blogwalking..
saya nie baru berjinak2 jer blogwalking before nie g blog yang sama je hehehe..
 
macam mana yer kengkawan yang ada follower beribu nie..yang nie pun jenuh nak buat.. tapi apepun tak kisah ler kite bukan leh paksa orang follow kan..kecuali buat ga kena paksa.
.tue pun ada yang dah tak follow pas abis ga kan...

apepun saya tak kisah.. ckit ke banyak ke.. yang penting ada gak kawan ;).. sejak dok selangor nie kawan2 nyata di perak semua dah xdapat jumpa.. kadang 2 rasa sunyi jer bile en babah g skol..layan anak2 , happy memang happy.. pas deme tido ok la layan jap berblogwalking..

tu yang bile dapat berblog nie tahu jugak perkembangan luar.. ada gak tambah kenalan yang sama title surirumah sepenuh masa.. 

en babah jer kadang2 marah saya dok berblog hehehe ampun b.. nak gak relax ckit dengan dunia sendiri


hehehe entri ntah hape2..

saja tak dak idea nak tulis 

^_____________^

p/s : gambar pokcik google

3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyna.Betul tu..kdg2 dok umah sensorang boring gak.
Ada blg...ada follower...makin brtambah rakan alam maya.
Brkongsi citer...resepi & macam2..itu yg mengeratkn kitakn.

♥ Cmª shIemª ♥ said...

huhu..cma belog cma follower xde la riban3..

pd cma follower riban2 x penting.yg penting mereka yg datang ,singgah dan komen blog kita..

oh ye..nnti cma follow blog akak eh.. :)

IntaNBerliaN said...

mcm sy lak hubby xkisah.. lgpun dia yg suruh berblog.. hihii

Tabung Ayam