MR NUFF

ibu alam semulajadi

salam..

baru-baru nie g ikea..tempat shoppig en babah..tak der tempat lain lagi nak p kalu g kl..nie je jalan yang dia tau hehehe sejak gps hilang.. en babah ada menghadiahkan saya bekas pengasingan sampah.. sebab hobi baru saya mengumpul botol2 plastik , kaca n tin untuk dijual hehehe..before nie saya buang je terus..so pas en babah masuk contest twister tropiacana banyak lah botol2 yang dapat kumpul.. saya tunggu banyak baru nak jual :)

nie le bekasnyer.. saya tak letak label pun lagi...




ada 3tempat barang

isi didalamnyer..

harga rm19.90 bekas nie ok la kan :)


pastu kengkawan perasan tak ada contest drypers iklan nufnnang tue??? saya ada join kuiz dia ngan harapan nak dapat ler hadiah.. 4 x join saya dapat jawapan nie jer..



"Saya gemar melakukan perkara mengikut lumrah alam terutamanya pembesaran si manja� Inilah sebabnya saya berupaya menjaga diri dan si manja agar bersinar setiap masa."

sekali jer dapat jawapan nie



suka-suka join contest nie..
tapi memang saya tak suka buang sampah merata-rata..en babah kena tahan saya berleter kalu dia buang sampah melalui tingkap kereta.. masa ngajar kat kem plkn pun saya akan marah pelatih yang buang sampah suka hati... :)
kalu anda nak try leh la join anda dalam kategori mana

4 comments:

Mummy GreenyHouse said...

mcm bekas laundry bag saya.. satu saya, hubby, and 1 untuk anak2..
tapi dapat free.. :p

beli kat mana ye?nak beli jugak..letak kat bilik 1 lagi..hihi..

IntaNBerliaN said...

mcm hubby sy... dia ckp marah sy buang sampah merata2 walaupun sampah tu kecik je.. :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie pon suka kumpul botol ,plastik & suratkabar...pastu jual.
Duitnya masuk lam tabung anak2 :D

Good luck tuk contest yg Adyna join ya!

♥ Cmª shIemª ♥ said...

rajinnye akak..ehhe..cma pun nk buat jgk la..kitar semula..

Tabung Ayam