MR NUFF

akhirnya...saya jadi ahli juga



saya jadi ahli setelah melihat katalog2 nyer hehehe



disebabkan minat ngan handbag.. saya jadi ahli..nie bakal adik ipar yang buat dulu then adik ajak join.. cantik2 gak handbag nyer..

ok lah rm15 seumur hidup tak beli barang selalu pun tak pe n dapat diskaun 20% lagi...
lagi satu yang best dia akan renew katalog setiap 45hari..

ada sape2 minat nak jadi ahli untuk pakai sendiri tak??? heheh promte lak.. saje tanya je

11 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..t nak dtg umah akkla..
nak tgk katalog..hiks..

Nini D.. said...

saya nak!!....sms jom!

Nina Zee said...

mcm mana nak jdi ahli tu?

adyna said...

akak dah email nina

adyna said...

akak dah send kt fb :)

adyna said...

ieyla jadi ahli terus lah.. leh shopping handbag raya ni :)

D Yatie said...

kak ~ cmner nak jd ahli tu? dr hr tu cr org nak jadi agent. tp tak jumpa jugak. nak jugak. email kte ye: nbatriesya@gmail.com

Mummy GreenyHouse said...

bestnye...nak jadi ahli jugak camne?

katalog sentiasa update..yay!boleh cuci mata (cuci poket skali..hahahah)

♥ Cmª shIemª ♥ said...

hihi..kt o pis baru je sorg opismet promote katalog ni.. :)

adyna said...

akak dah emailkan :)

adyna said...

mummy g butik dia terus lah..senang kat pj jer :)

Tabung Ayam