MR NUFF

teringin pakai palazzo pants!!!

salam... 

saya ada bersembang-sembang dengan encik babah..saya teringin nak pakai palazzo pants..

en babah senyum jer
 ( tue dalam hati mesti nak cakap ibu tak boleh berfesyen l) 

agak-agak dengan ketinggian 160cm dan berat 50kg sesuai tak pakai ??? 



gambar: mr google


hehehe saya agak takut untuk mencuba sesuatu fesyen.. saya jenis yg simple jer..kalu tak takder le cashier kedai buku panggil saya adik gara-gara berseluar slack n tshirt jer 

coz yang pakai pants nie tgk macam model je..tinggi lampai..


gambar : mr google

sesuai ke saya sebagai surirumah nak cuba pakai palazzo nie...
 tak confident la pulak.. 
ada kengkawan yang dah pernah pakai ke???

jom share pengalaman 
^_^


7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Adyna..k.atie pon ada pakai palazzo ni tp dlm umah jer.Tuk tatapan suami..hikhik
Tp mmg best...yg k.atie beli tu sejuk jer kainnya.Selesa dipakai..
Suami k.atie cuma bg berfesyen dlm umah jer..
Adyna blh cuba gak palazzo ni:D

adyna said...

wasalam, wah kak tie pun kata best, nak beli gak lah satu, betul tue pakai kat umah tunjuk kat suami je kan... berfesyen jugak :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

slm kenal, dear. Eh!YM 156cm je, chubby lak tuh, tapi pakai jerk..ekeke...alar, ok jelah dear.Try la pakai,:)

adyna said...

wah ada lagi support nie.berkobar-kobar dah nie :)

IntaNBerliaN said...

rsnya ok je... xslh pun..

tp stakat ni sy xpnh pakai lg la.. tp tgk org pakai cantik je ;-)

HeNRieTTa JoSe said...

Rietta xpkai, sbb rasa xsesuai ngn diri...tapi btl larr akk...klu berfesyen dlm rumah...dan hanya utk tatapan suami...xsalah....mesti comei klu akk yg pkai....

Mummy GreenyHouse said...

palazo ok je..lagi sopan dari suar yg ketat2 kan..hihi..
sy lagi pendek la..153 je..belasah je pakai, kat pinggang tu lipat2..hahah :D
sy pun pakai track suit je kalau kuar.. :p kalau rajin sikit baru pakai jeans or ala2 palazo..

Tabung Ayam