MR NUFF

kus semangat akak..deknon..


cite entri kelakar lak..

malam minggu ritu g kenduri tahlil umah cikgui di sekolah en babah, 

alkisahnyer.. kenduri abis kul 10lebih 1st time g tahlil kat cni lama juga amik masa..before nie dok ingat en babah g lepak ngan kawan je kalu lambat balik..(amik kena perli ngan en babah bile dah terkena sendiri)
masa nak balik umah macam biasa saya tukang buka pintu pagar... so eksyen je ler buka dah biasa la katakan..

tiba2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa






saya tutup pintu pagar cepat2 
en babah sedap2 je dok dalam kete gelak kat saya ..
tahu tak nyaris2 tak kena kejar anjing..dua ekor menyerbu jer kat saya sebab before tutup pintu saya ada jerit kat amni dok dalam kete jangan ikut ibu.. anjing tu terkejut kot gamaknyer terus datang nak serang...aaaaa fobia sangat..anjing nie pun satu bukan tak kenal saya..maybe nie 1stime dia tgk saya pakai baju kurung kot hehehee

moralnyer: pasni perhati dulu kiri kanan agak line clear anjing tak der baru turun..tak pun suh je en babah buka hahahaha(gelak jahat)

3 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

hahahahahahhahaha tak dpt bygkn cm ne.. hehe tp klaka..:)

IntaNBerliaN said...

alahaiiiiii sy takut betoi kalu ada anjing camtu.. tkt diaaa dtg gigit.. hihi

♥ Cmª shIemª ♥ said...

uihh...seram jugak cmtu..nsb bek ade apepe2..

xsukeanjingygsukakejar2ni...huhu

Tabung Ayam