MR NUFF

sesekali layan sardin

menu tengahari nie saya masak sardin jer.. 
sesekali bile dah kering idea sardin pun sodap kan :)

tapi saya tambah sedikit cili merah, tomato, air asam ..nak bagi pedas saya letak sambal 2hari lepas hehehe baru kaw..


nampak merah menyala kan..cili banyak nie.. 

selamat menjamu selera

3 comments:

.: iEyLa :. said...

huhu..lagi pedas lg sedap ni kak..

*klu xsilap..nak wat reply comment tu xleyh wat pop up comment box tau kak.. :)

adyna said...

ieyla..akak dah berjaya!!!! kalu tak gtau sampai sudah tak dapat buat hehehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

samabal sardin ngan cili api potong pilihan cma..
mkn nasi panas2...hancussss diet..ehehe... :)

Tabung Ayam